Loading...
Foodstoet Bergen op Zoom 2018-12-02T14:02:26+00:00

De Foodstoet dankt haar trouwe partners!

Beste levensgenieters!

Whoooooop…. De Foodstoet “Kerst op de Kaai” komt eraan op 14-15 en 16 december is het zover! De Foodstoet zal voor het eerst neerstrijken op de Gedempte Haven in Bergen op Zoom, en deze winterse editie mag je echt niet missen! Onderaan deze pagina tref je de praktische informatie aan.

In de hoofdrol, 19 Foodtrucks!

De Foodstoet “Kerst op de Kaai” met 19 geweldige hoofdrolspelers, oftewel Foodtrucks! Heerlijke gevarieerde gerechten uit de rijdende keukens, uiteraard ook gerechten met een winterse touch! O.a. op deze editie: Pazza, Pancake Crumble, Meat @ the Bar, Miss Truck, Foodtruck Bitter & Sweet, Vlalala, Het Nacho Kartel, Churros, Oesters en nog veel meer!

Warme klanken, voetjes van de vloer!

Warme klanken, voetjes van de vloer! Natuurlijk hebben we ook tijdens de wintereditie een heerlijk programma met warme klanken voor jullie klaar staan. Tijdens “Kerst op de Kaai” geniet je o.a. van The Billy’s, Ladies & Gents, Angelo & Friends, Ivy Linn and the left hand Gamblers en uiteraard fantastische kerstkrakers van DJ Wouter Sep en DJ Kroescontrol!

Nog veel meer te beleven!

Naast de Foodtrucks en de muziek is er natuurlijk nog veel meer te beleven op De Foodstoet, zoals de Kidszone, Kerstmarkt en verschillende acts!

Wat je zeker niet mag missen… De Foute Kersttruien Borrel! Deze zal plaatsvinden op vrijdag 14 december tussen 16.00 en 23.00 uur! Trek de foutste Kersttrui uit de kast en geniet van de sfeer!

Kom lekker met de fiets!

Vanwege het drukke weekend in de binnenstad adviseren wij jullie als bezoekers met de fiets of lopend richting De Foodstoet te komen. Op de tweede helft van de Gedempte Haven zal een fietsenstalling aanwezig zijn.

In praktijk zal parkeren op de Gedempte Haven niet mogelijk zijn, kom je toch met de auto richting De Foodstoet dan adviseren we je te parkeren op het Mineurplein of de overige parkeergelegenheden/garages in de binnenstad.

Praktische informatie

De Foodstoet “Kerst op de Kaai” zal plaatsvinden op de Gedempte Haven in Bergen op Zoom op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december.

De openingstijden zijn als volgt:

Vrijdag 14 december / 16.00 – 23.00 uur

Zaterdag 15 december / 13.00 – 23.00 uur

Zondag 16 december / 13.00 – 20.00 uur

Op de Foodstoet zijn munten verkrijgbaar bij de kassa’s, bij de kassa’s is het mogelijk om contant te betalen of per Pin. De munten zijn inwisselbaar bij de Foodtrucks en bij de barren. Bij de Foodtrucks is het tevens mogelijk om contant/pin te betalen.

Op De Foodstoet is het mogelijk droog te staan bij slecht weer, daarnaast zal het festival plaatsvinden in de buitenlucht. Trek wat warms aan geniet rondom het vuur!

Bij diverse Foodtrucks zijn gerechten verkrijgbaar voor veganisten, vegetariƫrs. Daarnaast zijn er ook glutenvrije gerechten verkrijgbaar.

Het is niet toegestaan eigen drank of voedsel mee te nemen naar De Foodstoet.

Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen naar het festivalterrein.